Ima oblik kupole, i obično je visok oko 15 cm za panettone težine 1 kg. Izrađuje se tijekom dugotrajnog procesa koji uključuje fermentaciju tijesta. Proces traje nekoliko dana, što kolaču daje prepoznatljive pahuljaste karakteristike.
Sadrži kandiranu koricu naranče, citrona i limuna, kao i grožđice. Dostupne su mnoge druge varijacije poput obične ili s čokoladom. Poslužuje se u obliku klina, okomito izrezan, uz slatke tople napitke ili slatko vino, s kremom od mascarponea, jaja, ponekad sušenog ili kandiranog voća, sa slatkim likerom kao što je amaretto…
Sve to je proučila i odradila ekipa iz Kroštule.
Mi se nismo u to miješali – mi smo za njih samo napravili lijepe kutije, koje ne možete promašiti u dućanima…
FILM: https://www.instagram.com/tv/CXG05–ARHm
@romerobreadburgerbar @krostula_better_bread
Poklon kutija s utisnutom strukturom ribarske mreže dizajnirana je po sistemu ladica čime na ekonomičan način čuva bocu prilikom transporta, a u isto vrijeme osnažuje..
Kreirali smo novo praktično i funkcionalno pakiranje za Eko borovnice Lisjak. Pictures: © ekoborovnice Lisjak More Articles
..S ponosom prenosimo vijest da je Grafokoru dodijeljeno priznanje za najbolju praksu u području zapošljavanja i održivog rada osoba s invaliditetom u 2022. godini u..
Accessibility Tools