Ima oblik kupole, i obično je visok oko 15 cm za panettone težine 1 kg. Izrađuje se tijekom dugotrajnog procesa koji uključuje fermentaciju tijesta. Proces traje nekoliko dana, što kolaču daje prepoznatljive pahuljaste karakteristike.
Sadrži kandiranu koricu naranče, citrona i limuna, kao i grožđice. Dostupne su mnoge druge varijacije poput obične ili s čokoladom. Poslužuje se u obliku klina, okomito izrezan, uz slatke tople napitke ili slatko vino, s kremom od mascarponea, jaja, ponekad sušenog ili kandiranog voća, sa slatkim likerom kao što je amaretto…
Sve to je proučila i odradila ekipa iz Kroštule.
Mi se nismo u to miješali – mi smo za njih samo napravili lijepe kutije, koje ne možete promašiti u dućanima…
FILM: https://www.instagram.com/tv/CXG05–ARHm
@romerobreadburgerbar @krostula_better_bread
The packaging produced in our printing house was among the finalists in the competition at this year’s Zagreb Design Week in the GRAPHIC DESIGN category,..
We have created new practical and functional packaging for blueberries for Eko borovnice Lisjak. Photos: © ekoborovnice Lisjak More Articles
..Accessibility Tools