Ima oblik kupole, i obično je visok oko 15 cm za panettone težine 1 kg. Izrađuje se tijekom dugotrajnog procesa koji uključuje fermentaciju tijesta. Proces traje nekoliko dana, što kolaču daje prepoznatljive pahuljaste karakteristike.
Sadrži kandiranu koricu naranče, citrona i limuna, kao i grožđice. Dostupne su mnoge druge varijacije poput obične ili s čokoladom. Poslužuje se u obliku klina, okomito izrezan, uz slatke tople napitke ili slatko vino, s kremom od mascarponea, jaja, ponekad sušenog ili kandiranog voća, sa slatkim likerom kao što je amaretto…
Sve to je proučila i odradila ekipa iz Kroštule.
Mi se nismo u to miješali – mi smo za njih samo napravili lijepe kutije, koje ne možete promašiti u dućanima…
FILM: https://www.instagram.com/tv/CXG05–ARHm
@romerobreadburgerbar @krostula_better_bread
Da bismo pružili najbolje iskustvo, koristimo tehnologije poput kolačića za čuvanje i/ili pristup informacijama o uređaju. Suglasnost s ovim tehnologijama će nam omogućiti da obrađujemo podatke kao što su ponašanje pri pregledavanju na ovoj web stranici radi osiguravanja pružanja tražene usluge i što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit.
Pristupačnost